Eksempler på hjemmesider

Websitego arbejder med WordPress

Udarbejdelse af hjemmesider i WordPress

Siden WordPress version 2 har jeg arbejdet med at udarbejde hjemmesider i dette CMS (hjemmeside-system) Inden da har jeg arbejdet med både Drupal, Joomla og Typo3. WordPress er dog det allernemmeste system at arbejde i - både for dig som bruger og for mig som udvikler. En af de senest udviklede hjemmesider har krævet visning af arrangementer og udstillinger i forskellige formater på forskellige sider.

Udarbejdelse af webshops med WooCommerce og WordPress

Jeg har hjulpet flere virksomheder med at oprette webshops til salg af deres egne produkter eller til at videresælge produkter fra andre producenter. Fælles for dem alle er at sikre at deres besøgende ender med at købe varer. Her er jeg med til at gøre det nemt for dem ved at det er nemt at lægge varer i kurven og gøre check ud nem og enkel. Endvidere har jeg sørget for at sætte betalingsmodul op, så pengene også modtages for varer. Endvidere sørger jeg for at sætte webshoppen op så den virker i forhold til først at hæve pengene, når du er klar til at sende varen, og jeg sætter forsendelsesdelen op så du nemt kan printe pakkelabel fra din distributør. Vil du vide mere, så kontakt mig på tlf. 3020 2692 eller kristen@websitego.dk

Fængende udseende til både mobil, tablet og PC

Gennem de sidste 15 år har jeg arbejdet med adskillige temaer for at skabe det ønskede udseende for mine kunder. De seneste år har jeg holdt mig til de mest anerkendte temaer i forhold til at skabe hjemmesider, der også vises hurtigt. Et langsomt tema er med til at skræmme kunderne væk og gøre brugeroplevelsen ringe. De temaer, jeg bruger sikrer også at siden vises korrekt på både mobil, tablet og PC. Tal derfor med mig om dine behov.

Tilføjelser der virker

Under udviklingen af hjemmesider har jeg arbejdet med tilpasning af eksisterende plugins, ligesom jeg har udviklet egne plugins specifikt til den enkelte kundes behov. Samtidig har jeg bevidst fravalgt langsomme Page Builders og i stedet bruger WordPress egen Block Editor. Dette fjerner samtidig forskellige abonnementsordninger og hæver brugeroplevelsen for dig og dine kunder. Kontakt mig og fortæl, hvad du har brug for til din hjemmeside.

Skift fra Drupal, Joomla og Umbraco til WordPress

De seneste år har jeg flyttet adskillige sider fra CMS-systemerne Drupal, Joomla og Umbraco til WordPress. Som regel har kunderne været glade for udseendet at deres hjemmeside, men funktionaliteten og brugervenligheden har ladet meget at ønske. Ved et skifte til WordPress har jeg sikret nemme opdateringer og funktioner, som kunden ofte selv kan vedligeholde og redigere.
Et af de seneste skift har krævet en hjemmeside på flere sprog, samt dynamiske visninger af de samme produkter på forskellige sider og med forskellig udseende.

Hjælp til nedbrud på hjemmesiden

Jeg har hjulpet adskillige virksomheder, når deres hjemmeside pludselig ikke mere fungerer korrekt. Dette kan skyldes mange ting, men oftest handler det om problemer med opdatering af mellem WordPress, temaer og plugins. Nogle gange kan det også være webhotellet, hvor PHP-versionen ikke fungerer korrekt med de valgte versioner, og nogle gange handler det om at tema eller et plugin ikke er fungerer sammen med den valgte PHP-version. Uanset hvad hjælper jeg dig med at få hjemmesiden til at fungere igen.

Hjælp til hackede sider

Der er desværre flere og flere sider, der rammes af hacker-angreb og her har jeg hjulpet flere til at blive fri for skadelig software, givet adgang til at de igen kan tilgå deres hjemmeside, samt efterfølgende sikre at det ikke så let kan ske igen.
Har du helt styr på om din hjemmeside er sikker nok? Ellers kontakt mig og lad os kigge på det sammen.

Ønsker du et tilbud på hjemmeside,
webshop eller hjælp til din hjemmeside?

Kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt

Websitego
Dyssegårdsvej 55
4621 Gadstrup

 3020 2692
 kristen@websitego.dk

Send en besked