Bag WebsiteGo

Hvis du vil kende lidt mere til entusiasten bag

Når hjertet banker for hjemmesider

Jeg hedder Kristen Mathiasen, oprindelig sønderjyde og nu bosat midt på Sjælland. Jeg har siden 1995 arbejdet med IT i rundt regnet alle de virksomheder, jeg har været ansat i – lige fra den første computer fra Regnecentralen med Cobol til PHP, Javascript, HTML og CSS.

Siden 2009 har jeg arbejdet som selvstændig, og har derigennem prøvet det hele i forbindelse med opstart og drift af egen virksomhed. En af de ting, jeg har leveret til mine kunder er at sikre integration af hjemmeside, salg, produktion og administration.

Derfor startede jeg udvikling af hjemmeside-løsninger i både Joomla og Drupal. Siden lærte jeg WordPress at kende,
og her opdagede jeg, hvor enkelt det er at udvikle hjemmeside-løsninger, der også er integrerbare.

Derfor udvikler jeg i dag alene hjemmesider i WordPress, da det er et af de bedste systemer for dig som kunde.
Når opgaven kræver det, har jeg også eksterne partnere, der kan levere tekniske løsninger på ekstremt højt plan.

Du får derfor  en komplet løsning, når jeg udvikler virksomhedens hjemmeside.

Ønsker du et tilbud på hjemmeside,
webshop eller hjælp til din hjemmeside?

Kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt

Websitego
Dyssegårdsvej 55
4621 Gadstrup

 3020 2692
 kristen@websitego.dk

Send en besked