Menu Luk

Opret webshop

Skal din webshop sælge

som varmt brød?

Brug verdens nemmeste webshop-system

WooCommerce er specielt bygget til WordPress og har siden 2011 været et af de mest foretrukne e-commerce systemer til små og store virksomheder.

Det er nemt og hurtigt at oprette en webshop med WooCommerce, og alle betalingsportaler understøtter systemet.

Samtidig findes der en lang række tilføjelser til WooCommerce, så du opfylder dansk lovgivning i forhold til websalg, og du kan f.eks. oprette abonnement-systemer, eller tilføje muligheder for tilkøb, mængderabatter, fragtrater, rabatkuponer og specielle visninger, der kan være med til at øge salget.

Den største udfordring for dig, der ønsker at oprette en webshop er efterfølgende at få kunderne til at besøge din side – for der er mange startup webshops i omløb – både i Danmark og i udlandet. Det betyder at du hurtigt kan ryge langt ned i søgeresultaterne, og dermed opdager de potentielle kunder ikke din webshop.

Derfor anbefaler jeg altid at du også bruger kræfter på at søge hjælp hos en dygtig SEO-specialist. De kan hjælpe dig med at gøre din virksomhed mere synlig på Internettet, for de har viden og erfaring i forhold til de skiftende søgealgoritmer i de forskellige søgemaskiner, såsom Google og Bing mm.

Vil du i gang

med din webshop?

kontakt mig og få et tilbud ud fra dine ønsker og behov.

Kontakt

Websitego
Dyssegårdsvej 55
4621 Gadstrup

3020 2692

[email protected]

Send en besked