Opret din hjemmeside her

Skal din hjemmeside
overstråle konkurrenternes?

Den interessante hjemmeside

Du har måske en hjemmeside i dag, der fortæller om dine produkter og ydelser. Måske har du brug for en helt ny hjemmeside til virksomheden eller en hjemmeside der præsenterer ét eller flere af dine produkter. Uanset hvad kan jeg hjælpe dig.

Dine kunder skal finde dine produkter så interessante, at de vælger din virksomhed i stedet for konkurrenten. Hvad gør dine produkter unikke og hvilke udfordringer og behov løser de for dine kunder?

Jeg hjælper med at få dine produkter og ydelser vist, så du får præsenteret både produkter og virksomhed til dine kunder

Sådan gør vi

  1. Kontakt mig og lav en aftale
  2. Fortæl hvad du ønsker af din nye hjemmeside
  3. Kom gerne med eksempler på hvad du kan lide fra andre hjemmesider – og hvorfor
  4. Jeg udarbejder ny hjemmeside til dig
  5. Vi gennemgår hjemmesiden sammen og tilretter den
  6. Når hjemmesiden er færdig og betalt, har du fuld rådighed over alt.

Du får selvfølgelig et tilbud der er holdbart

Designmuligheder med video

Vi kan præsentere dine produkter på en måde, der normalt kun er til rådighed på langt dyrere hjemmesider. Har du noget brugbart video-materiale, er det en let overkommelig opgave og skal du have udarbejdet videomateriale koster det blot yderligere udgifterne til videomaterialet.

Ring og hør mere om, hvordan du kan præsentere dine produkter og ydelser med video. Opret en hjemmeside, der er tidssvarende.

Video i din webshop

Har du en webshop giver denne feature dig mulighed for at præsentere enkelte varer på en helt enestående måde. Det eneste du har brug for, er som sagt en præsentationsvideo af det enkelte produkt

Support af din hjemmeside

Måske har du allerede en fungerende hjemmeside eller webshop, og du ønsker at øge sikkerhed i forhold til hackerangreb og dine brugeres data. Her har du måske i stedet brug for en support, der hjælper dig til at sikre din hjemmeside.

Hvordan kommer du i gang

med din nye hjemmeside ?

kontakt mig og få et tilbud ud fra dine ønsker og behov.

Kontakt

Websitego
Dyssegårdsvej 55
4621 Gadstrup

 3020 2692
 kristen@websitego.dk

Send en besked