Nem opdatering af din hjemmeside

Vil du også hellere bruge tiden på din virksomhed?

Din virksomhed har i dag en hjemmeside og du står måske selv for at sikre at den er opdateret og fungerer. Så har du sikkert også oplevet at være usikker på om du skal trykke på opdateringsknappen fordi du er nervøs for om din hjemmeside fungerer bagefter? Nem opdatering af hjemmesiden er højst sandsynligt noget for dig.

Måske har du oplevet at du har opdateret hjemmesiden og så er der pludselig nogle ting, der ikke fungerer som de skal? Det sker desværre af og til og kræver viden og erfaring for at kunne løse det hurtigt og effektivt.

Det er især udfordrende, hvis du har en webshop, hvor betalingen eller valg af leveringssted ikke fungerer, men også på hjemmesider hvor du præsenterer dine varer og ydelser giver det problemer for dig, hvis du ikke kan kommunikere med dine kunder.

Måske har du ikke opdateret din hjemmeside i månedsvis, fordi du ikke kan overskue det? I værste fald kan det betyde at din side bliver hacket og ikke kan tilgås, eller dine kunders oplysninger i din webshop fjernes, ændres eller bruges andre steder på Internettet. Derfor er det vigtigt at opdatere din hjemmeside.

WebsiteGo gør det enkelt for dig

Brug din tid på det, der er vigtigt for din virksomhed, så sørger jeg for at opdatere din hjemmeside eller webshop, så den fungerer og er sikker.

Lav en aftale om nem opdatering af hjemmeside i dag, og den er i sikre hænder fra dag 1. Du har følgende valgmuligheder:

Opdateringsmuligheder

Hjemmeside

Til dig, der har en hjemmeside, der har brug for at den altid er online, sikker for dine brugere og fungerer hver dag.
Du får:
Opdatering af WordPress
Opdatering af Tema
Opdatering af Plugins
Monitorering af udløbne plugins
Mulig skift af udløbne plugins
Rettelser af fejl ved opdatering
Backup af hjemmesiden
Monitorering af oppetid

Webshop

Til dig, der har en webshop, der har brug for at den altid er online, sikker for dine kunder og deres oplysninger – og fungerer hver dag.
Du får:
Det samme som Hjemmeside
Opdatering af WooCommerce
Opdatering af Betalingsmodul
Opdatering af Leveringsmodul
Sikring af funktioner efter opdatering

Større/flere hjemmesider

Til virksomheder, der har flere hjemmesider, webshops og/eller Intranet udarbejder vi en opdateringsaftale, der passer til opgaven.
Du får:
Det samme som Hjemmeside
Det samme som Webshop
Tilpasning af opdateringer
Individuel tilpasset aftale

Hvordan kommer du i gang

med at opdatere din hjemmeside eller webshop?

kontakt mig og få et tilbud ud fra dine ønsker og behov.

Kontakt

Websitego
Dyssegårdsvej 55
4621 Gadstrup

 3020 2692
 kristen@websitego.dk

Send en besked