Opret hjemmeside

Skal din hjemmeside spredes

som ringe i vandet?

Hjemmesiden skal vise

…hvem du er, hvad du sælger og hvad du står for

Opret hjemmeside sammen med WebsiteGo. Hos os er målet at den på bedste vis fremhæver dig, din virksomhed eller forening.

Sammen drøfter vi, hvordan du forestiller dig hjemmesiden, så vi skaber en hjemmeside du kan se dig selv i.

I WordPress tilvælger man et tema (udseende) og det er let at skifte tema, såfremt man ønsker at ændre hjemmesidens udseende.

Derudover tilvælger man få plugins, der er med til at tilpasse WordPress til at gøre det, du ønsker. Man kan f.eks. oprette kontaktformularer, styling, sikkerhed og søgemaskineoptimering. Generelt er det nemt at oprette hjemmeside, samt sørge for nem og smidig opdatering.

Hjemmesiden er selvfølgelig mobilvenlig og med mulighed for webshop eller andre løsninger.

Vi udarbejder din hjemmeside i

WordPress temaer

Når udseende betyder noget

WordPress temaer med muligheder

Tilbage i 2005 udviklede WordPress muligheden for at hjemmesidens kerne og udseende ikke var bundet sammen, men at de var uafhængige.

Det betyder at du kan skifte udseende på din hjemmeside uden at det får konsekvenser for din hjemmeside. Samtidig kan en udvikler i samarbejde med dig udarbejde og tilpasse et unikt tema til dig.

Ønsker du at være uafhængig af udviklere, bør du vælge et allerede etableret tema (ud af de små 50.000 der allerede findes). Derved sikrer du at du har et tema, der altid er opdateret og sikkert, modsat et tema, du har fået udviklet alene til dig og som kræver at du betaler en udvikler for at opdatere.

WordPress plugins

Når funktioner er vigtige

WordPress plugins åbner værktøjskassen

Lige som temaer har WordPress formået at du kan tilvælge plugins i forhold til de funktioner, du ønsker på din hjemmeside.

Der findes mindst lige så mange plugins som temaer til at forfine din hjemmeside og derfor er mulighederne også uanede for at du får lige netop den unikke side, du ønsker.

En anbefaling er dog at man ikke blot installerer plugins på må og få, men udvælger plugins ud fra om de er opdateret, hvor mange der bruger det enkelte plugin og hvad brugeroplevelserne har været ind til nu. Derved undgår du at bruge et plugin, der udgår eller ikke udvikles på – og endnu værre – som har et eller flere sikkerhedshuller. Der findes både helt gratis og også betalingsplugins og sidstnævnte kan i nogle tilfælde godt anbefales, mens der i andre tilfælde findes gratis plugins, der gør det nøjagtigt lige så godt.

Jeg anbefaler at du bruger plugins som WordFence (sikkerhed), Yoast SEO (søgemaskineoptimering), WP Bakery PageBuilder (editor) og WPForms eller NinjaForms (kontaktformularer). Derudover findes der flere plugins der hjælper med at du overholder kravene om cookies og persondatapolitik. De fleste af disse plugins er gratis, men findes også i en betalingsversion, hvor du åbner op for flere funktioner.

Vil du i gang

Opret hjemmeside med WebsiteGo

kontakt mig og få et tilbud ud fra dine ønsker og behov.

Kontakt

Websitego
Dyssegårdsvej 55
4621 Gadstrup

[wp-svg-icons icon=”phone” wrap=”h3″] 3020 2692
[wp-svg-icons icon=”mail-2″ wrap=”h3″] [email protected]

Send en besked